Welkom op de website van de St. Petrusparochie Krommenie, Wormerveer en Assendelft Noord

Na bijna 2 jaar zijn de meeste maatregelen rond de coronapandemie verdwenen en kunnen we het kerkelijk leven weer hervatten.
Ook in deze periode van de Veertigdagentijd op weg naar Pasen biedt dit weer de gelegenheid om diverse activiteiten rondom de Vastenactie te organiseren.

Het bevrijdende verhaal van God in Jezus Christus wordt beleefd in de daadwerkelijke ontmoeting van mensen.
Jezus ziet mensen op de levensweg en raakt hen aan met zijn lijf en met zijn hart.
Ook wij gaan zo weer op weg en de woorden van het jaarthema Verlangen en Hoop nemen we daarbij mee.
Woorden die getuigen van het visioen dat de Bijbel doordrenkt en dat vergezicht mag met ons meegaan.
We worden gezien. God gaat met ons mee.

Deze website biedt u informatie over waar wij in deze parochie mee bezig zijn.
Hopelijk mogen we U ook weer regelmatig ontmoeten bij onze activiteiten.
We hebben er lang genoeg op gewacht.
Matthé Bruijns, pastor.